Cadeaubon vanaf €15

Artikel 1 van 1
€ 15,00 (inclusief btw)

Cadeaubon vanaf 15 euro te besteden bij Beyoona*. Bij de keuzemogelijkheden is het bedrag aan te passen naar het gewenste bedrag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Voorwaarden  van toepassing op alle gedrukte cadeaubonnen die worden uitgegeven door BeYoona.
Iedere per e-mail verzonden cadeaubon is voorzien van een unieke code. Deze code wordt slechts éénmaal verstrekt. De consument dient deze code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele  codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan BeYoona te worden verstrekt. BeYoona behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
Om een cadeaubon te gebruiken dient de consument in het winkelmandje de op de voorzijde genoemde code in te voeren. De waarde van de cadeaubon wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van de bestelling. Indien de consument u een bestelling doet die goedkoper is dan de waarde van cadeaubon(nen) dan vervalt het resterende bedrag. De restwaarde is niet inwisselbaar voor geld.
De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van één jaar na uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. De vervaldatum staat op de achterzijde van de cadeaubon.
Cadeaubonnen uitgegeven door BeYoona zijn uitsluitend inwisselbaar voor artikelen die zijn aan te schaffen op www.beyoona.nl en zijn niet voor geld inwisselbaar.
Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt voor nog niet betaalde bestellingen.
Mocht een bestelling hoger zijn in waarde dan de ingewisselde waarde van de cadeaubon(nen), dan dient de consument het verschil te betalen. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling verwerkt.

© 2019 - 2021 BeYoona | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel