BeYoona is een jong label voor fairmade, funky en kwalitatieve viltproducten.

Mijn naam is Johanna Baptist. Ik ben van oorsprong grafisch ontwerpster met een voorliefde voor productdesign en interieurdecoratie. In februari 2019 bezocht ik Nepal en ontmoette ik dankzij Hilda Riesebos van MooiVilt een aantal fantastische vrouwen met viltbedrijven in Kathmandu. Ik ben zelf schetsen gaan maken om te zien hoe dat zou gaan uitpakken in vilt en ik werd meteen verliefd op het materiaal, het proces en de mogelijkheden. 

En de rest is geschiedenis. In mei 2019 zijn we gaan samenwerken en sindsdien maken de geweldige vrouwen hoogwaardige viltproducten voor Beyoona. Mijn bedrijf groeit en na publicaties in VTWonen en in de Happinez Kids is het hard gegaan. En gaaf om te zien dat de groei met mijn bedrijf dan uiteraard hand-in-hand gaat met de groei van die Nepalese bedrijven. Met hen ga ik graag de strijd om Europa te betoveren met de Fairmade/Handmade en MadeWithLove items van BeYoona! 

BeYoona is kleinschalig en persoonlijk. Er wordt niet in enorme bulken geproduceerd; de kwaliteit van het product en welzijn en welbevinden van de makers en maaksters ervan staan voorop. Het zal daarom ook nog wel eens voorkomen dat een product tijdelijk is uitverkocht. Maar geen zorgen; producten die goed lopen worden weer besteld en stuur mij vooral een mailtje als er iets is uitverkocht wat op je verlanglijstje staat! 

 

Als je het leuk vindt om te weten wat er allemaal nog in 'het pennetje' zit qua producten, of als je making of-foto's wilt zien, volg BeYoona dan op Insta!  

 

Kijk gerust even rond en als je vragen hebt: gewoon mailen! Ik ben te bereiken op info@beyoona.nl

 

Lieve groet,

Johanna

 


 

 

 

 

© 2019 - 2024 BeYoona | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel